O nama

logo

MANUS MED je specijalizirani studio za masažu, relaksaciju, prevenciju i održavanje zdravlja, a bavi se pružanjem usluga za njegu i održavanje tijela, uklanjanja stresa kao jednog od najvećih uzroka problema današnjeg čovjeka. Usluge se izvršavaju prema individualnom programu sa svakim klijentom pojedinačno i po dogovoru.

Naglasak je na prevenciji i održavanju zdravlja, ali i postizanju dobrog i zdravog stanja uma i tijela kod osoba sa uneravnoteženim zdravljem. Naglasak je na manualnim tehnikama (što zapadnjačkim, što istočnjačkim). Svaki tretman odvija se pod stručnim vodstvom.

Ciljevi MANUS MED-a su podizanje svjesnosti svakog pojedinca o svojem tijelu i zdravlju, pomoć kod odluke o želji za poboljšanjem istih, te savjetovanje i konkretni tretmani.

Misija MANUS MED-a je usmjeravanje na boljitak životnih navika svakog tko nam se obrati.

Osnivač studija je Darija Zvonarek. Prethodno radno iskustvo sastoji se od rada u OB Sv.Duh (fizioterapeutski tehničar) i E Rejuvenation centru (spine i energy expert). Završila je Zdravstveno učilište, smjer fizioterapeutski tehničar, odradila staž u OB Sv. Duh i položila stručni ispit.

Pohađala je i Aroma Akademiju, odnosno stručno usavršavanje za wellness i spa terapeuta, što uspješno završava. Također je u međuvremenu završila tečaj MEDI TAPINGA. Daljnje edukacije prolazi u Kini (Suzhou Institute for Advanced Study & Tehnology) gdje usvaja razne terapijske vještine poput akupunkture, guashe, kineske masaže i refleksologije. Po povratku slijede edukacije za Energy experta i Spine experta. Iduće godine, ponovno odlazi u Kinu na daljnju edukaciju gdje završava viši stupanj guasha terapije, cupping, kinesku masažu i proučava iridologiju. Pohađala je i završila tečaj masaže glave, te edukaciju terapijske miofascijalne masaže u Učilištu Adrianus. Velika želja za novim znanjima, informacijama i edukcijama odvela ju je i u Nizozemsku, gdje uspješno pohađa i završava specijalizaciju za FISIOSCISSIONE, inovativnu tehniku za rad na konektivnom tkivu.

2016. započinje s edukacijom manualne terapije dr. Stošića. U travnju i svibnju završava s edukacijom manualne terapije križa i gornjeg uda, te donjeg uda u prosincu.

2017. započinje suradnju sa talijanskim kolegama i kreće sa organizacijom specijaliziranih edukacija (Fisioscissione).

U tijeku i u planu je nastavak stručnog usavršavanja, te svakodnevni napredak u praktičnom radu s klijentima.

 

usluge

 

 

Podaci o tvrtki

Naziv: MANUS MED d.o.o. za održavanje i njegu tijela

Sjedište: Drage Gervaisa 42, Zagreb

Pravni oblik: društvo s ograničenom odgovornošću

Godina osnivanja: 2014.

Registarski sud: Trgovački sud u Zagrebu

Osnivač i član uprave/direktor: Darija Zvonarek

Temeljni kapital: 20.000,00 kn

MBS: 080919425

OIB: 98675147453

IBAN: HR3624020061100705328